Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Vier buitenlandse clubs azen op getalenteerde Fadiga’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge investeerde de voorbije jaren flink in de jeugdopleiding en dat begint stilaan zijn vruchten af te werpen. Met Engels, Mechele, Teunckens, Touba en Vlietinck telt de A-kern op dit moment vijf jeugdproducten. Bovendien zit er nog heel wat talent in de wachtkamer.

Zo maakte Noah Fadiga vorig seizoen bijvoorbeeld indruk met enkele goede prestaties op het prestigieuze jeugdtoernooi van Viareggio. De 17-jarige offensieve middenvelder werd daarvoor enkele maanden geleden ook beloond met zijn eerste profcontract.

Maar dat is blijkbaar niet voldoende om enkele buitenlandse clubs af te schrikken. Volgens The Sun zouden Everton en Southampton het talent willen wegkapen. Ook AS Roma en Genoa zouden hem sinds de Viareggio Cup in de gaten houden. Toch lijkt de kans klein dat Fadiga deze zomer Club zal verlaten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws