(VIDEO) – Wim Opbrouck kiest voor Sterchele-fragment als meest aandoenlijke afscheid

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge neemt afscheid van François Sterchele

De datum 8 mei 2008 – de dag dat François Sterchele ons verliet – staat voor altijd in het geheugen van elke Club Brugge fan gegrift. Maar het emotionele afscheid van onze gewezen aanvaller weekt ook heel wat emoties los bij mensen die niét met Blauw-Zwart verbonden zijn. 

Zo koos niet-voetballiefhebber Wim Opbrouck ervoor om het afscheid van Swa in het televisieprogramma Zomergasten naar voren te schuiven als het meest aandoenlijke dat hij ooit zag.

De tonen van You’ll never walk alone van Gerry & The Pacemakers gaan tot op heden door merg en been… Klik op de link in onderstaande tweet om de beelden te zien en de bijhorende uitleg van de West-Vlaamse acteur te horen.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws