Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Werd Club tot 2x toe een penalty onthouden? Boskamp en Degryse reageren

Club kreeg geen strafschop na een fout op Ahmed Touba

Club Brugge verdiende woensdagavond niet meer dan een 2-0 nederlaag tegen Istanbul Başakşehir, maar werd in de tweede helft wel tot twee keer toe een strafschop door de neus geboord. Al zijn de meningen daarover zoals altijd verdeeld. 

Op het uur kreeg invaller Abdoulay Diaby een duw in de rug van Júnior Caiçara, maar scheidsrechter István Kovács liet gewoon doorspelen. Nauwelijks 5 minuten later opnieuw een dubieuze fase in het strafschopgebied van de Turken. Volkan Babacan torpedeerde Ahmed Touba, maar opnieuw zag de Roemeense ref er geen graten in. Sterker nog, hij gaf een vrijschop in het voordeel van de thuisploeg.

Volgens Q2 co-commentator Gilles De Bilde had de bal al na de duw op Diaby op de stip gemoeten, maar daar zijn Johan Boskamp en Marc Degryse het niet mee eens. De tweede fase met Touba was volgens de Nederlandse analist wél een strafschop. Degryse vond echter ook onderstaande fase te licht voor een elfmeter, omdat de doelman volgens hem lichtjes de bal raakte.

Volkan kegelt Touba omver

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws