Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Wat als… Club-fan Thijs net vóór de match tegen Eupen plots niet meer bij zijn abo kan?

Thijs Feryn beleefde een opmerkelijke avond tijdens Club Brugge - Eupen

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe filmpjes van FCB Support. Thijs Feryn & co zullen ook dit jaar het beste van zichzelf geven om de beleving in en rond Jan Breydel vast te leggen. Het eerste sfeerverslag tegen Eupen werd echter onverwacht al meteen een ‘specialleke’.

Naar goede gewoonte begon Thijs op weg naar het stadion te filmen met zijn GoPro camera. Wat hij toen nog niet wist, was dat hij even later in de achterbak van een camionette zou belanden. Oftewel: hoe een stommiteit ervoor zorgde dat Thijs ei zo na de eerste thuismatch aan zich voorbij moest laten gaan. Onderstaand de amusante beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws