Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Met dit pareltje leidde Storm de 7-1 pandoering voor Cercle Brugge in

Nikola Storm scoort twee keer tijdens de 7-1 overwinning van OHL tegen Cercle Brugge

Niet alleen in 1A waren er afgelopen weekend veel onverwachte uitslagen, ook in 1B was er een verrassing van formaat. Zo klopte Oud-Heverlee Leuven titelkandidaat Cercle Brugge met maar liefst 7-1! Onder meer Nikola Storm was één van de uitblinkers bij de thuisploeg.

Onze huurling opende na 26 minuten de score dankzij een assist van doelman Nick Gillekens. Even voorbij het uur zorgde Storm meteen ook voor zijn tweede van de avond. Aguemon (3x), Maertens en Schuermans namen de overige goals voor hun rekening.

Knap doelpunt van Storm tegen Cercle Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws