Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Horvath hield zijn netten schoon dankzij deze geweldige reflex

Horvath pakt uit met cruciale redding tegen AEK Athene

Club Brugge is er donderdagavond niet in geslaagd om AEK Athene opzij te zetten. Zo staat het volgende week voor een zware klus in het Olympisch stadion. Al kan Blauw-Zwart zich optrekken aan het feit dat ook de Grieken niet konden scoren op Jan Breydel. Een uitdoelpunt is immers van cruciaal belang in een dubbele confrontatie. 

Club kon de 0 houden dankzij een sterk keepende Ethan Horvath. Zo onderscheidde de jonge Amerikaan zich in het begin van de wedstrijd met een cruciale redding op een onverwacht gedevieerde bal van Timmy Simons. Onderstaand de beelden.

Horvath met knappe reflex tegen AEK Athene


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws