Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Furieuze Anderlecht-fans willen van hun abonnement af na desastreuze 4 op 12

Anderlecht-fans furieus na 2-3 nederlaag tegen Sint-Truiden

Terwijl Club Brugge in zijn eerste vier competitiewedstrijden 12 op 12 pakte, hinken de voorspelde titelconcurrenten al serieus achterop. Zo wisten Anderlecht, Genk en Standard slechts 4 punten te sprokkelen. Gent en Oostende doen zowaar nog slechter, met respectievelijk één en geen punt. 

Afgelopen zondag was het Astridpark witheet van woede toen hun ploeg met 2-3 onderuit ging tegen Sint-Truiden. Dat uitgerekend ex-speler Jonathan Legear de match besliste, strooide nog wat extra zout in de Paars-Witte wonde. Journalist Sammy Neyrinck was na afloop van de partij en legde onderstaande opmerkelijke beelden vast voor Sportweekend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws