Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Dejaegere doet de wenkbrauwen fronsen met “Schwalbe van de week”

Brecht Dejaegere pakt uit met schwalbe tegen Moeskroen

De gelijkenis tussen Club Brugge en AA Gent is dat beide ploegen drie van hun eerste vier competitiewedstrijden op verplaatsing moesten afwerken. Het verschil is echter dat Blauw-Zwart momenteel 12 punten telt en de Buffalo’s slechts 1 puntje konden sprokkelen. 

En alsof de malaise nog niet groot genoeg is bij AA Gent, werd achteraf ook nog de spot gedreven met Brecht Dejaegere op sociale media. Toegegeven, de 26-jarige middenvelder was op Le Canonnier de auteur van een knappe goal, maar hij liet ook in negatieve zin van zich spreken dankzij een opmerkelijke schwalbe. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws