Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-fans geven Jan Mulder koekje van eigen deeg met aangepaste versie van Extra Time

FCB Support steekt de aflevering van Extra Time in een nieuw kleedje

Neen, de Extra Time aflevering van afgelopen maandag viel niét in goede aarde bij de supporters van Club Brugge. Zo haalde onder meer Jan Mulder meermaals uit naar Blauw-Zwart. “Club is een hele flauwe voetbalclub. Een hele, hele armzalige. Wat een mentaliteit zeg”, klonk het onder meer toen de Nederlandse analist te weten kwam dat Sander Coopman vrijdagavond niet met Zulte Waregem mag meespelen tegen zijn moederclub. 

De Brugse aanhang reageerde fel op Twitter en door middel van een open brief, maar niemand zo vindingrijk als de mannen van FCB Support. Zij staken de aflevering van afgelopen maandag in een nieuw jasje. TIP: wie extra hard wil lachen, moet tot de állerlaatste seconde van het filmpje blijven kijken! 😀

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws