Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Ai! Club-fan staat op beeld tijdens potje biergooien naar AEK-dokters

Club-fan gooit met bier op speler van AEK Athene

Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen AEK Athene en de fans bleven dan ook een beetje op hun honger zitten. Voor één supporter krijgt de match tegen de Grieken wellicht een nog slechtere nasmaak. 

Hij gooide immers een bekertje bier richting de dokters van AEK Athene, toen die de geblesseerde Bakakis aan het verzorgen waren langs de zijlijn. Aangezien het incident op beeld staat, is de kans groot dat dit zowel voor de fan in kwestie als voor Club nog een staartje krijgt.

Club-fan gooit met bier richting AEK-dokters

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws