Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrast Van Rhijn vriend en vijand met deze opzienbarende transfer? ‘Contract voor 3 jaar’

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Gent)

Het is al langer duidelijk dat Ricardo van Rhijn geen toekomst meer heeft bij Club Brugge. De 26-jarige Nederlander traint al een tijdje niet meer mee op Jan Breydel en maakte onlangs zelfs geen deel uit van de officiële ploegfoto. Mogelijk heeft onze rechtsachter intussen wel een nieuwe uitdaging beet. 

Volgens VoetbalPrimeur is Van Rhijn straks opnieuw een speler van Ajax. Opvallend, want vorig seizoen verkochten de Amsterdammers hem nog aan Blauw-Zwart. Aanvankelijk trok de rechtsback goed zijn streng bij Club, maar naarmate het seizoen vorderde liet Michel Preud’homme hem links liggen vanwege zijn te beperkte verdedigende kwaliteiten.

Ajax betaalt ongeveer hetzelfde bedrag als de club vorig jaar ontving van de Belgische vicekampioen, zo’n 1,8 miljoen euro. Naar verluidt zou Van Rhijn vrijdag zijn handtekening plaatsen onder een driejarig contract in de Johan Cruijff Arena. Bij onze noorderburen zou hij het vertrek van Kenny Tete (Olympique Lyon) mee moeten opvangen. Voorlopig konden onze bronnen dit nieuws wel nog niet bevestigen. Ook in Nederland zijn er serieuze twijfels bij dit gerucht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws