Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen komt met verrassende uitspraak: “Ik ben geen supporter van Club”

Gert Verheyen (analist)

Eén van de grootste iconen uit de geschiedenis van Club Brugge is zonder twijfel Gert Verheyen. De aanvaller maakte van 1992 tot 2006 het mooie weer in het shirt van Blauw-Zwart en was in die periode goed voor 155 goals in 415 matchen. Hij werd ook vier keer kampioen en won vier keer de beker met Club.

Een periode waar de huidige analist en bondscoach van de nationale ploeg U19 met veel plezier op terugkijkt. “Die veertien seizoenen waren de mooiste periode uit mijn carrière. Ik kan niet één periode kiezen. Ik heb onder elke trainer hoogtes en laagtes meegemaakt. Aan Broos heb ik het meeste te danken. Hij heeft mij naar Club gehaald”, mijmert Verheyen in De Zondag.

Maar nu neemt Verheyen wel opvallend veel afstand van Club. “Ik ben fier dat ik deel ben van de geschiedenis van Club. Maar ik wil niet dat mensen mij in mijn huidige job associëren met Club. Begrijp me niet verkeerd: ik ben fier op mijn verleden bij Club, maar ik ben geen supporter. Ik ga er zelden voor het plezier in de tribune zitten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws