Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt is streng voor handvol Club-spelers: “Godbetert te dik”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge kon woensdagavond niet stunten op Turkse bodem. Integendeel zelfs, het botste op zijn limieten tegen een Istanbul Başakşehir dat duidelijk een maatje te groot bleek. Peter Vandenbempt gaat op zoek naar verklaringen en reikt Ivan Leko & co meteen ook een oplossing aan. 

“Istanbul is een plek waar Club Brugge als zoveelste in de rij de nadelen van een transferperiode tot 31 augustus mocht ondervinden”, opent de analist. “Noodgedwongen een beroep moeten doen op spelers in transfermodus. Bang voor blessures, geen focus of godbetert te dik: dodelijk tegen een sowieso al veel te sterke tegenstander.”

En dus is het volgens Vandenbempt zaak om zo snel mogelijk te handelen op de transfermarkt. “Ivan Leko kan enkel bidden dat ze over twee weken verdwenen én vervangen zijn voor de Play-Offs in de Europa League. Anders dreigt een Slask Wroclaw-scenario: een Europese ijstijd eind augustus”, klinkt het in zijn column voor Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws