Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Rhijn wijst Club Brugge met de vinger: “Al heel snel ongelukkig en absoluut niet fijn”

Ricardo van Rhijn wijst

Club Brugge plukte Ricardo van Rhijn vorige zomer voor zo’n 1,6 miljoen euro weg bij Ajax. Aanvankelijk leek hij een degelijke opvolger voor Thomas Meunier, maar naarmate het seizoen vorderde verdween de 26-jarige Nederlander naar het achterplan. 

Een uitleenbeurt aan AZ moet Van Rhijn opnieuw aan de oppervlakte brengen. Al had de rechtsachter de deur in Jan Breydel liever op een andere manier achter zich dichtgedaan.

“Ik ben goed begonnen bij Brugge en kreeg toen te maken met een blessure. Ik heb het seizoen niet afgesloten zoals ik graag had gewild. Uiteindelijk ging ik vol goede moed richting de training van het eerste seizoen. Helaas was ik daar niet heel erg welkom. Dan word je al snel ongelukkig.”

“Ruzie? Wat mij betreft niet”, vertelt de vleugelverdediger aan FOX Sports. “Andersom leek het wel een beetje zo. De exacte reden kan ik je niet vertellen, anders had ik dat gedaan. De dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen. Dat was absoluut niet fijn. Daarom ben ik extra blij dat ik weer lekker in Nederland ben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws