Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Van Rhijn legde aanbieding van Belgische topclub naast zich neer’

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Genk) (2)

Hij behoort ondertussen al een dikke maand niet meer tot de A-kern, maar toch lijkt Ricardo van Rhijn niet al te veel haast te hebben om te vertrekken. De Nederlander werd tevergeefs gelinkt aan Feyenoord en Ajax, maar kreeg ook van een Belgische topclub daadwerkelijk een aanbieding. Hij weigerde die echter.

Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge zelfs al een akkoord had met KRC Genk over de transfer van de rechtsachter. In Limburg moest Van Rhijn de opvolger worden van de naar Atalanta vertrokken Timothy Castagne, maar hij zag een transfer zelf niet zitten.

Genk nam dan maar Clinton Mata, die voor één seizoen gehuurd wordt van Sporting Charleroi. Van Rhijn blijft ondertussen in de B-kern van Club. Toch hoeft hij niet te wanhopen, want Bursaspor toonde de voorbije dagen ook interesse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws