Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Van Rhijn heeft nieuwe ploeg beet, maar Club bewijst dat het nog steeds in de rechtsachter gelooft’

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Genk)

Ricardo van Rhijn is al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt die intussen ook eindelijk gevonden te hebben. Zo zou onze rechtsachter opnieuw bij onze noorderburen aan de slag gaan. 

Volgens het Nederlandse Voetbalzone is Van Rhijn op weg naar AZ. De ploeg uit Alkmaar zou de 26-jarige Nederlander voor één jaar huren van Club Brugge. Volgens Het Laatste Nieuws staan enkel medische testen een overgang nog in de weg. De krant voegt er ook aan toe dat Blauw-Zwart géén aankoopoptie in het huurcontract liet opnemen.

Van Rhijn begon goed aan zijn avontuur op Jan Breydel, maar in de Play-Offs van vorig seizoen stuurde Michel Preud’homme hem naar de bank vanwege te beperkte verdedigende kwaliteiten. Ook onder Ivan Leko kreeg hij geen nieuwe kans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws