Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

UPDATE transfersoap Engels: centrale verdediger zit op het vliegtuig, medische testen volgen snel

Bjorn Engels tackle (Club Brugge - Moeskroen)

Bjorn Engels zat tegen Standard niet in de selectie omdat de centrale verdediger graag een transfer wil versieren. Het zag er lang naar uit dat het droombestemming Engeland zou worden, maar uiteindelijk bleek de interesse in de Premier League én Championship niet concreet genoeg. En zo zou Olympiakos met ons 22-jarig jeugdproduct aan de haal gaan.

Verschillende media spraken al van een persoonlijk akkoord tussen Engels en de ploeg van Besnik Hasi, maar over de transferprijs blijft het tot dusver stil. Club zou graag 10 miljoen euro voor zijn veelbelovende talent vangen, maar het is lang niet zeker dat de Griekse topclub zo diep in de buidel tast voor de Bruggeling.

Volgens Het Nieuwsblad wordt Engels vandaag nog in Piraeus verwacht en zullen zijn medische testen snel volgen. Het Belang van Limburg weet dat er intussen ook een akkoord tussen beide clubs is. Bij Olympiakos zou Engels ex-middenvelder Vadis Odjidja, ex-Anderlecht-speler Guillaume Gillet en ex-Standard-aanvaller Mehdi Carcela tegen het lijf lopen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws