Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twijfels over 2 Club-spelers: “Hij viel niet door de mand, maar zal toch meer moeten tonen”

Leko en Vlietinck

Ivan Leko roteerde er afgelopen zondag lustig op los in het Guldensporenstadion. Zo kregen onder meer Thibault Vlietinck en German Mera een eerste basisplaats van onze trainer. Voor onze Colombiaanse verdediger was dat meteen ook zijn debuut bij Club Brugge. 

De Brugse aanhang strooide met lof naar Mera, maar voetbaltechnisch kan het allemaal nog wat beter bij de 27-jarige blok graniet. Bovendien flirtte hij enkele keren met een rode kaart in rechtstreeks duel met de beweeglijke Teddy Chevalier. Al werd dat probleem verholpen toen Leko ingreep en Mera van plaats wisselde met Brandon Mechele. Desondanks zijn ze in Het Nieuwsblad nog niet overtuigd van de kwaliteiten van de Brugse debutant. “Deze Mera is nog niet klaar om Bjorn Engels of Stefano Denswil te vervangen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Met Thibault Vlietinck voldeed ook een andere onverwachte basisspeler volgens de krant niet helemaal aan de verwachtingen. Al viel ons 20-jarige jeugdproduct qua inzet helemaal niets te verwijten. Tot bloedens toe vocht hij namelijk duels uit met onder meer Stijn De Smet. “Vlietinck viel niet door de mand, maar om op meer speelminuten te mogen rekenen, zal hij toch meer moeten tonen”, oordeelt Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws