Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Transferkansen Engels nemen fors toe: centrale verdediger heeft 2 opties’

Bjorn Engels juicht

Geen Bjorn Engels in de selectie van Club Brugge voor de match tegen Standard. Meer dan ooit was ‘transferitis’ de reden achter zijn afwezigheid. En hoewel de tijd dringt voor onze centrale verdediger, is de kans groot dat hij in de komende dagen elders zijn handtekening plaatst.

Vorige week wilde Stoke City nog een bod uitbrengen van iets meer dan 9 miljoen euro, maar The Potters staan intussen op het punt om Tottenham-verdediger Kevin Wimmer binnen te halen. Al zijn er nog andere gegadigden uit Engeland voor Engels, zoals Championshipclub Fulham.

Nog een andere optie is volgens Het Laatste Nieuws Olympiakos. Besnik Hasi & co hopen het Brugse jeugdproduct te overtuigen met Champions League-voetbal in een poule met Barcelona, Juventus en Sporting Lissabon. Bovendien spelen er met Vadis Odjidja en Guillaume Gillet ook twee landgenoten bij de Griekse topclub.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws