Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer in stroomversnelling? ‘Club Brugge krijgt officieel bod van 8 miljoen euro binnen’

Club Brugge geld

Momenteel vertoeven er maar liefst 32 spelers in de A-kern van Club Brugge. En dat terwijl Ivan Leko na de 3-1 overwinning tegen Eupen nogmaals duidelijk maakte dat hij in feite maar 17 à 18 spelers wil gebruiken dit seizoen. Langs uitgaande zijde staat er deze maand dan ook nog heel wat te gebeuren op de transfermarkt.

Kwatongen spraken van ‘transferitis’ bij de in de selectie ontbrekende José Izquierdo en Stefano Denswil, maar het is Bjorn Engels waarvoor er intussen een officieel bod is binnengekomen op Jan Breydel. Zoals vorige week gemeld is het Sampdoria dat het meest concreet is om de centrale verdediger binnen te halen.

Volgens Het Laatste Nieuws hebben de Italianen 8 miljoen euro veil voor de 22-jarige speler van Blauw-Zwart. Of de transfer effectief plaatsvindt, hangt af van twee factoren. Eerst en vooral is het nog maar de vraag of Club vrede neemt met het bod van de ploeg van Dennis Praet. Daarnaast droomt Engels nog altijd van de Premier League en is het niet zeker dat hij interesse heeft in een avontuur in de Serie A.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws