Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Topclubs houden massaal Club Brugge in de gaten

Club-spelers juichen (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Na de Europese uitschuiver tegen Istanbul Başakşehir is het vanavond van moeten voor Club Brugge. In de dubbele confrontatie tegen AEK Athene is het voor de manschappen van Ivan Leko zaak om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Te beginnen met een goeie uitgangspositie in het eigen Jan Breydelstadion. 

En de Brugse spelers hebben nog een extra reden om gemotiveerd te zijn. Er zakken donderdagavond namelijk heel wat scouts van topclubs af voor de thuismatch tegen AEK Athene. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Manchester United, Manchester City, Leicester City, AS Monaco, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, Olympique Lyon en Lille allemaal een mannetje naar Brugge hebben gestuurd.

Het Nieuwsblad bevestigt het indrukwekkende lijstje aan topclubs en weet dat ook een scout van PSV van de partij zal zijn. Daarnaast zal Kortrijk-trainer Yannis Anastasiou eveneens een kijkje komen nemen. Zondagavond staat Club immers voor de altijd lastige verplaatsing naar het Guldensporenstadion. Tot slot ook nog een bizarre aanwezige: Sven Vandenbroeck, de assistent van Hugo Broos bij Kameroen. Geen van beide ploegen heeft immers een Kameroener in zijn spelerskern rondlopen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws