Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Timmy Simons eerlijk over toekomst: “Dat zou ik wel lastig vinden”

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

Timmy Simons is inmiddels 40, maar toch draait hij nog steeds mee op het hoogste niveau. In een ideaal scenario zou Simons dit seizoen nauwelijks of niet in actie komen, maar tijdens het begin van het seizoen moest hij al depanneren in de verdediging. En wat brengt de toekomst… ?

Een job als trainer zou het logische vervolg kunnen zijn voor het boegbeeld van Club Brugge. “Eerlijk: als ik daarvoor volgend seizoen nog drie, vier of vijf jaar cursus moet volgen, zou ik dat wel lastig vinden”, zegt Simons in een gesprek met Het Nieuwsblad.

“Er is een verkort traject voor ex-spelers, maar ik zie me niet snel beginnen als hoofdcoach. In de kleedkamer ben ik nooit een prater geweest, als je dan plots voor een groep moet staan en die moet toespreken, is dat toch moeilijk.”

“Philippe (Clement, nvdr.) heeft een mooi traject afgelegd door te beginnen bij de beloften en zo als assistent door te groeien naar hoofdcoach, maar ik merk op dat er ook nog andere opties zijn naast coachen. Scouting, management, jeugdcoördinatie… Noem maar op”, besluit Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws