Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Terugkeer van Wesley is slecht nieuws voor deze spits van Club Brugge’

Wesley Moraes showt zijn buikspieren

Het belooft nog een erg drukke augustusmaand te worden voor Club Brugge. Thuiswedstrijden tegen AEK Athene en Standard worden afgewisseld met verplaatsingen naar Zulte Waregem, KV Kortrijk en uiteraard het Olympisch Stadion in Griekenland. Positief is alvast dat Blauw-Zwart tijdens die drukke weken opnieuw kan rekenen op Benoît Poulain en Wesley Moraes. 

Tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao liep Poulain een blessure aan de adductoren op. Intussen traint onze 30-jarige Fransman opnieuw mee met de groep, net als Wesley Moraes. De 20-jarige Braziliaan is dus sneller dan verwacht verlost van zijn hersenvliesontsteking. Voor beide spelers behoort een plaats in de selectie tegen Zulte Waregem tot de mogelijkheden.

De terugkeer van Poulain, Wesley en eventueel ook Stefano Denswil zorgt ervoor dat de plaatsjes in de Brugse selectie wel erg duur worden. Volgens Het Nieuwsblad is de kans daardoor reëel dat één van de vele centrumspitsen straks slecht nieuws krijgt van Ivan Leko.

“Poulain kan belangrijk zijn om de defensie van Club opnieuw wat meer stabiliteit te geven, terwijl de terugkeer van Wesley wel eens slecht nieuws zou kunnen zijn voor Jérémy Perbet, die tot nu toe amper speelde. José Izquierdo zou gisteren dan weer niet op training geweest zijn. Zijn transfer lijkt dichterbij te komen”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws