Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Studio Brussel-presentator Stijn Vlaeminck lacht met Anderlecht

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Club Brugge heeft zondagavond opnieuw een uitstekende zaak gedaan in de Jupiler Pro League. Het experimentele elftal van Ivan Leko won met 1-2 op bezoek bij KV Kortrijk, terwijl mogelijke titelconcurrenten als Anderlecht, Standard, Racing Genk en KV Oostende dit weekend opnieuw onderuit gingen. Vooral de nederlaag van RSCA – nota bene in eigen huis tegen STVV – was opmerkelijk.

Sint-Truiden ging zondagnamiddag met 2-3 winnen in het Astridpark. Uitgerekend ex-Anderlecht-speler Jonathan Legear deed Paars-Wit de das om met een doelpunt en een assist.

Voor Studio Brussel-presentator Stijn Vlaeminck hét signaal om uit te pakken met een Twitter-mopje. “Wat is de gelijkenis tussen Anderlecht en een tankstation? Jonathan Legear maakt ze allebei kapot”, klinkt het al lachend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws