Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speelt Vanaken donderdag ook? “De bespreking is pas dinsdag”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge boekte vrijdagavond een felbevochten maar daarom niet minder knappe zege op het veld van Zulte Waregem. Het werd 1-2, met een glansrol voor Hans Vanaken. Die stond voor het eerst dit seizoen aan de aftrap en deed het voortreffelijk, met onder meer een uitstekende pass die de 0-1 inleidde.

“Vandaag lukte het aardig, ja”, lacht Vanaken in Het Nieuwsblad. “Als voetballer is het natuurlijk altijd jammer als je niet speelt. Iedereen wil er altijd bij zijn en het is moeilijk als je lang naast de ploeg valt. Het was nu eenmaal zo. Ik moet gewoon tonen op training dat ik bij de beteren hoor. Dan komt alles wel vanzelf.”

Donderdag is er opnieuw een wedstrijd – tegen AEK Athene in de Europa League -, maar het is maar de vraag of Vanaken dan weer in de basis zal staan. “Daar ben ik nog niet mee bezig. De bespreking voor die wedstrijd begint pas dinsdag. Negen op negen is nu natuurlijk erg lekker, maar we moeten wel nog steeds beseffen dat het allemaal nog veel ­beter kan. En daar streven we ook naar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws