Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Selecties Martinez en Walem zijn bekend: 3 Bruggelingen mogen zich opmaken voor kwalificatiematch

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Bondscoach Roberto Martinez heeft vrijdag zijn selectie bekendgemaakt voor de kwalificatiematchen tegen Gibraltar en Griekenland. Beloftentrainer Johan Walem deed hetzelfde voor de kwalificatiematch met de Jonge Duivels tegen Turkije. 

Zoals algemeen verwacht werd, rekent Martinez niet op spelers van Club Brugge in zijn selectie. De meest opvallende afwezige bij de Rode Duivels is Radja Nainggolan. De middenvelder van AS Roma zou daardoor zelfs per direct stoppen bij onze nationale ploeg.

Walem selecteerde daarentegen drie spelers van Blauw-Zwart: doelman Jens Teunckens, vleugelverdediger Dion Cools en centrale verdediger / middenvelder Jordi Vanlerberghe. Onderstaand de volledige selecties.

Selectie Rode Duivels

Selectie Rode Duivels U21

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws