Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Rotariu verlaat Club Brugge voor andere eersteklasser’

Dorin Rotariu (Club Brugge - AZ)

Dorin Rotariu liet vorig seizoen in Play-Off I mooie dingen zien, maar dit seizoen haalde hij zelfs nog geen enkele keer de wedstrijdselectie. Ivan Leko legde deze week uit dat de Roemeen met een fysieke achterstand was teruggekeerd bij het begin van de voorbereiding en dat hij die eerst moet ophalen voor hij aan spelen kan toekomen.

Maar het zou ook kunnen dat Rotariu deze zomer gewoon nog vertrekt bij Club Brugge. Dat beweert het Roemeense Fanatik tenminste. Volgens hen kreeg Rotariu te horen dat er dit seizoen niet op hem gerekend wordt omdat hij fysiek én mentaal niet klaar is om voor Club Brugge te spelen.

En daar zou Moeskroen van willen profiteren. De eersteklasser zou in vergevorderde onderhandelingen met Club zijn om Rotariu dit seizoen te huren. Op Le Canonnier zou de offensieve middenvelder herenigd worden met Mircea Rednic, met wie hij in het seizoen 2015/16 al samenwerkte bij Dinamo Boekarest.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws