Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Rotariu verlaat Club Brugge: overgang is op enkele punten en komma’s na volledig rond’

Dorin Rotariu (Club Brugge - Charleroi)

Het kan snel verkeren. In de Play-Offs van vorig seizoen was Rotariu nog één van de smaakmakers onder Michel Preud’homme, maar in de huidige voetbaljaargang maakte de 22-jarige flankaanvaller nog geen deel uit van de plannen van Ivan Leko. De reden daarvoor: de fysieke achterstand die de Roemeen opliep door zich tijdens de zomer niet aan zijn individuele trainingsschema te houden. 

Uiteindelijk bekoopt Rotariu zijn jeugdzonde met een uitleenbeurt aan Moeskroen. De jonge vleugelspits zal volgens Het Laatste Nieuws voor één seizoen uitgeleend worden aan de ploeg van Mircea Rednic. Op enkele punten en komma’s na is de transfer rond.

Volgende zomer keert Rotariu gewoon terug naar Jan Breydel, aangezien Club géén aankoopoptie liet opnemen in de huurovereenkomst. Bij Moeskroen hoopt de Roemeense international onder landgenoot Rednic zoveel mogelijk minuten te verzamelen. Rotariu ligt overigens nog tot 2020 onder contract bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws