Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rotariu en Teunckens doen van zich spreken bij beloften van Club Brugge

Dorin Rotariu (Club Brugge - AZ)

Niet alleen de eerste ploeg, maar ook de beloften van Club Brugge zijn goed begonnen aan voetbalseizoen 2017-2018. Zo won de ploeg van Sven Vermant maandagavond met 2-1 van Sint-Truiden. 

Vermant kon tegen De Kanaries rekenen op vijf spelers uit de A-kern van Blauw-Zwart: Masovic, McGree, Touba, Rotariu en Teunckens. Al na 5 minuten mochten de Brugse jonkies een eerste keer juichen. Een mooie combinatie tussen McGree en Fadiga leidde immers een strafschop in. Kapitein Verburgh nam zijn verantwoordelijkheid en schoot de openingstreffer tegen de touwen.

Aan de overkant hielden de paal en een goed keepende Teunckens STVV van de gelijkmaker. Op het halfuur ging Rotariu op wandel, maar hij werd even voor de zestien foutief afgestopt. De 22-jarige Roemeen ging zelf achter de bal staan en schilderde het leer enig mooi in de rechterbovenhoek: 2-0!

Zo’n 20 minuten voor tijd kregen de bezoekers maar liefst twee strafschoppen toegekend vanwege handsspel. Teunckens stopte beide elfmeters, maar de lijnrechter oordeelde dat de tweede penalty opnieuw genomen moest worden. De derde poging belandde via Bourard wél in doel, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam Sint-Truiden niet meer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws