Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov koppelt zware gevolgen aan Europese blamage: “De clubleiding beslist”

Lior Refaelov interview (Club Brugge - Charleroi)

Afgelopen zondag stond hij nog samen met Hans Vanaken in de basis tegen KV Kortrijk, maar tegen AEK Athene geen Lior Refaelov in de startelf van Ivan Leko. De 31-jarige Israëliër was achteraf dan ook dubbel zo hard teleurgesteld. 

Rafa mocht na de pauze opdraven, maar bij een 2-0 achterstand was het kalf eigenlijk al verdronken. “Het is een slechte dag voor heel de club. Niets lukte en we hebben heel wat werkpunten. De stilte in de kleedkamer spreekt boekdelen. Het wordt een moeilijk seizoen zonder Europa League. Iedereen was nochtans geconcentreerd en gemotiveerd, maar AEK was veel beter en verdient de kwalificatie. We zijn heel teleurgesteld, maar soms vallen de zaken in het voetbal niet te verklaren. We moeten allemaal in de spiegel kijken.”

Refaelov beseft ook dat de niet-kwalificatie gevolgen zal hebben voor de speelkansen van heel wat jongens. Sommigen komen mogelijk zelfs niet meer aan de bak en moeten komende dagen nog andere oorden opzoeken. Club heeft immers nog altijd een ruime spelerskern. “De club heeft geïnvesteerd in 25 goeie spelers. Maar slechts één match per week is verschrikkelijk voor ons allemaal. Ik denk dat de clubleiding de komende dagen zijn beslissing zal meedelen aan elke speler afzonderlijk.”

Tot slot is ons club-icoon ondanks de tegenslagen niet meteen van plan om de deur in Jan Breydel nog deze zomer achter zich dicht te trekken. “Ik geef heel veel voor de club en dan ben je natuurlijk teleurgesteld als je op de bank begint in zo’n belangrijke match. Een gebrek aan respect? We zullen het wel oplossen… Al wil dat niet zeggen dat ik nu twijfel over mijn toekomst bij Club. Ik wil geen impulsieve beslissingen nemen. Ik heb al een mooie geschiedenis bij Club, maar ik ben nog altijd bereid om nog méér te geven voor de club”, besluit Refaelov bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws