Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Raman reageert op ludieke spreekkoren in Jan Breydel

Decarli in duel met Raman (Club Brugge - Standard)

Benito Raman kon afgelopen weekend niet verhinderen dat Standard met 4-0 onderuit ging tegen Club Brugge. Tot overmaat van ramp werd de 22-jarige aanvaller voortdurend uitgefloten en getrakteerd op allerhande spreekkoren. Al heeft hij het daar natuurlijk wel zelf naar gemaakt…

“Wat ze allemaal roepen trek ik me eigenlijk niet zo fel aan. Dat hoort simpelweg bij het spelletje en na de wedstrijd is dat afgesloten voor mij. Ze maken mooie liedjes”, lacht Raman in Het Belang van Limburg.

Het is overigens niet zeker dat de ex-aanvaller van AA Gent straks nog in de Jupiler Pro League vertoeft. Mogelijk was het zijn laatste confrontatie met de Brugse aanhang. “Ik las iets van Nantes, maar daar weet ik zelf eerlijk gezegd niets van. De transferperiode duurt nog enkele dagen. Ik hoef niet per se te vertrekken. Als er een bod komt waar Standard en ikzelf beter van worden, gaan we er uiteraard wel naar kijken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws