Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Plukt Club Brugge verdediger weg bij nieuwe werkgever van Bram Nutyinck?

Bram Nuytinck (Club Brugge - Anderlecht)

De transfermarkt loopt nog tot 31 augustus en in die periode staat er nog heel wat te gebeuren bij Club Brugge. Langs inkomende zijde, maar zéker ook langs uitgaande zijde. Zo houdt Blauw-Zwart rekening met een vertrek van zowel Stefano Denswil als Bjorn Engels. 

Vincent Mannaert gaf eerder al aan dat Club klaar moet zijn als één van de sterkhouders achterin andere oorden opzoekt. Een mogelijke vervanger komt uit Italië. Zo meldt Tuttomercatoweb dat de Belgische vicekampioen zijn vizier op Molla Wague gericht heeft.

Het gaat om een 26-jarige centrale verdediger uit Mali. De speler is eigendom van Udinese, de Italiaanse club die onlangs Bram Nuytinck bij Anderlecht wegplukte. Wague kwam al 37 keer in actie in de Serie A, maar werd afgelopen jaar uitgeleend aan Leicester City. In de Premier League kwam hij echter niet aan de bak.

De verdediger ligt nog tot 2019 onder contract bij zijn huidige werkgever, maar hij mag er vertrekken. Naast Club heeft ook Espanyol Barcelona de negentienvoudige Malinese international op zijn verlanglijstje gezet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws