Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: Gent-speler gesignaleerd op Jan Breydel

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Het was niet met champagnevoetbal, maar Club Brugge heeft zondagavond gedaan wat het moest doen: de drie punten pakken. Een moedig Eupen kwam al snel op voorsprong, maar Blauw-Zwart boog de scheve situatie alsnog om in een 3-1 overwinning. Diawandou Diagne, Jelle Vossen, Emmanuel Dennis en Abdoulay Diaby namen de doelpunten voor hun rekening.

Ivan Leko en zijn manschappen pakken zo zes op zes en staan in het klassement aan de leiding samen met Zulte Waregem en Charleroi. De verwachte titelconcurrenten lieten tijdens de eerste twee speeldagen al wat punten liggen: Anderlecht heeft er net als Standard vier, terwijl Racing Genk met één puntje en AA Gent zonder punten hun start volledig misten.

Zondagavond overigens een opvallende aanwezige van de Buffalo’s op de tribunes: Brecht Dejaegere, die van 1998 tot 2007 nog in de jeugd van Blauw-Zwart speelde, bracht samen met zijn manager een bezoekje aan het Jan Breydelstadion. Dejaegere poseerde zelfs mét Club-sjaal voor een foto, al zal die ongetwijfeld door één van onze fans rond zijn nek gegooid zijn 😀

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws