Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko stelt middenvelder teleur en verwijst hem naar de bank’

Ivan Leko met fluitje

Club Brugge staat donderdagavond voor een levensbelangrijke match tegen AEK Athene. Blauw-Zwart zal in eigen huis een goeie uitgangspositie bij elkaar moeten voetballen als het zich wil verzekeren van Europees voetbal tot na Nieuwjaar. Onderstaand de verwachte 11 namen die Ivan Leko straks tussen de lijnen stuurt.

Afgelopen vrijdag koos onze trainer voor Hans Vanaken tijdens de met 1-2 gewonnen uitmatch op Zulte Waregem. De 24-jarige Limburger vervulde zijn taak met verve en was bij beide Brugse doelpunten betrokken. Desondanks verwachten zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws dat onze nummer 10 vanavond opnieuw naar de bank verhuist. Lior Refaelov zou hem vervangen.

Verder denkt laatstgenoemde krant dat ook Brandon Mechele tegen de Grieken niet kan rekenen op een basisplaats. Ons jeugdproduct liet zich de voorbije weken op enkele foutjes betrappen en kwam ook tegen Essevee goed weg toen er geen strafschop kwam na een fout op Peter Olayinka. Bjorn Engels is mogelijk zijn vervanger.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Horvath – Engels, Simons, Denswil – Palacios, Nakamba, Vormer, Limbombe – Refaelov, Dennis en Vossen

Verwachte opstelling Club Brugge (HNB)

Horvath – Mechele, Simons, Denswil – Palacios, Nakamba, Vormer, Limbombe – Refaelov, Dennis en Vossen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws