Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijk: superfan komt helemaal uit Japan, enkel en alleen voor Timmy Simons!

Timmy Simons (40) verlengde een tijdje geleden zijn contract bij Club Brugge. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Simons niet vaak meer in actie zou komen, maar nood breekt wet: tijdens de eerste speeldagen sprokkelde de ervaren kracht al heel wat minuten.

En dat Simons nog steeds een zeer graag gezien man is, werd deze week nogmaals duidelijk. Zo reisde een vrouwelijke superfan uit Japan naar Brugge af om het boegbeeld van Club Brugge in actie te zien.

“Ik moet een heel jaar sparen voor deze trip”, aldus Keiko in Het Nieuwsblad. “Nu kostte de vlucht alleen al 220.000 yen (1.700 euro, nvdr.). Mijn vrienden zeggen: Keiko, you’re crazy. Of ik Simons mooi vind? Yes. Maar ik hou vooral van Timmy de voetballer. Hij speelt zo slim. Slimmer dan alle Japanners.”

Bekijk hieronder de beelden van de ontmoeting tussen Keiko en Timmy Simons:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws