Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijk! ‘Club Brugge vindt vervanger voor Bjorn Engels in de Jupiler Pro League’

Bjorn Engels kopbal

Een halve maand voor het sluiten van de zomermercato is Bjorn Engels nog altijd van plan om Club Brugge te verlaten. De 22-jarige verdediger heeft verschillende opties in Italië (Sampdoria en Roma), maar volgens Het Nieuwsblad heeft nu ook Stoke City zich gemeld. De Bruggeling neemt elk aanbod serieus, maar zijn liefde voor de Premier League is alom gekend. 

Stoke City heeft naar verluidt al contact opgenomen met de entourage van Engels, maar van een akkoord met Club is er nog geen sprake. Hoe dan ook zorgt de toegenomen interesse ervoor dat de kans groot is dat onze centrale verdediger eerstdaags andere oorden opzoekt. Dat bevestigt ook Vincent Mannaert.

Volgens Servische media ziet Club in Uros Vitas een geschikte vervanger voor Engels. De 25-jarige centrale verdediger van KV Mechelen – die bovendien een goeie vrijschop in de benen heeft – zou graag een stap hogerop zetten. Hij ligt nog tot 2019 onder contract Achter de Kazerne. Blauw-Zwart is overigens niet de enige die aan de mouw van Vitas trekt. Eerder plukte Club ook Jordi Vanlerberghe al weg bij de ploeg van Yannick Ferrera.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws