Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Onverwachte tegenvaller voor Club Brugge voor match tegen AEK Athene

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Donderdagavond om 20.45 uur ontvangt Club Brugge het Griekse AEK Athene op weg naar de groepsfase van de Europa League. Voor Blauw-Zwart is het zaak om met het oog op de moeilijke verplaatsing van volgende week een goeie uitgangspositie neer te zetten in Jan Breydel.

Ivan Leko kan daarbij enigszins verrassend nog altijd niet rekenen op Benoît Poulain. Vincent Mannaert had eerder nochtans aangegeven dat de 30-jarige Fransman normaal gesproken fit zou geraken voor de heenmatch tegen AEK Athene. Ook in de kranten werd er verwacht dat de centrale verdediger deel zou uitmaken van de selectie, maar niets is dus minder waar.

Wie er wél terug bij is, is Laurens De Bock. De 24-jarige linksachter incasseerde op de eerste speeldag tegen Sporting Lokeren een flinke trap op de kuit en stond vervolgens enkele weken aan de kant. Mogelijk kiest Ivan Leko echter opnieuw voor Anthony Limbombe, die het tegen KAS Eupen en Zulte Waregem meer dan behoorlijk deed op de linksback.

Selectie Club Brugge voor thuismatch tegen AEK Athene

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens

Verdedigers: Palacios, Engels, Mechele, Denswil, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Nakamba, Vormer, Vanlerberghe en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Diaby, Vossen, Wesley, Limbombe en Dennis

Afwezig: Butelle, Poulain, Cools, Acolatse, Perbet, Masovic, McGree, Izquierdo, Mera en Rotariu

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws