Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: uitstekend nieuws voor José Izquierdo en Club Brugge

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge en José Izquierdo hebben hun monstertransfer definitief beet. Exact een week na het principe-akkoord zijn alle obstakels van de baan en trekt de 25-jarige Colombiaan naar Brighton & Hove Albion. Onze Gouden Schoen wordt zo een ploegmaat van een andere gewezen publiekslieveling, Mathew Ryan.

Over de transfersom – 15 miljoen euro + 3 miljoen euro aan bonussen – was al langer een akkoord, maar de medische testen en de werkvergunning voor de Premier League konden alsnog roet in het eten gooien. Zoals algemeen verwacht werd, is dat echter niet gebeurd.

Woensdag werd de laatste stap van de transfer gefinaliseerd. “De werkvergunning van José Izquierdo is goedgekeurd, de transfer kan definitief doorgaan. Buena suerte José Izquierdo”, klinkt het op ons officiële Twitter-kanaal. Bij deze wil BlauwZwartFans Joske graag nog eens bedanken voor álles wat hij voor Club betekend heeft! Véél succes gewenst in de Premier League 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws