Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Tomás Pina heeft nieuwe uitdaging beet

Club Brugge leent Tomás Pina uit aan Alaves

Zo’n dikke drie weken voor het einde van de zomermercato kampt Club Brugge nog altijd met een overvolle spelerskern. Voor Tomás Pina is er intussen echter een oplossing gevonden. Hij trekt naar een Spaanse middenmoter. 

Pina ligt nog tot 2020 onder contract bij Blauw-Zwart, maar kreeg de toestemming om op zoek te gaan naar een nieuwe club. Hij past immers niet in de plannen van onze coach Ivan Leko.

De Spanjaard wilde graag opnieuw in zijn thuisland voetballen en ziet die wens nu in vervulling gaan. Deportivo Alavés huurt Pina van Club voor één seizoen en heeft een aankoopoptie kunnen bedingen. Dat melden de officiële clubkanalen.

De ex-speler van Villarreal moest dé vervanger van Timmy Simons worden, maar de 29-jarige middenvelder kon zich – mede door blessures – nooit doorzetten op Jan Breydel. Onder Michel Preud’homme kwam de man van drie miljoen slechts 318 speelminuten in actie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws