Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Jérémy Perbet verlaat Club Brugge voor andere eersteklasser

Jérémy Perbet in actie (Club Brugge - AZ)

Eén van de meest opmerkelijke zomertransfers is ongetwijfeld die van Jérémy Perbet. De 32-jarige Fransman werd op 1 juli weggeplukt uit de B-kern van AA Gent, maar mag nog geen maand later alweer vertrekken…

“Club en KV Kortrijk bereikten vandaag een akkoord over de uitleenbeurt van Jérémy Perbet. De Franse spits wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan KVK, zonder aankoopoptie”, klinkt het op onze officiële website.

“Perbet kwam deze zomer over van AA Gent, waar hij het afgelopen seizoen 16 doelpunten scoorde. Voordien speelde de Fransman onder meer voor Villarreal, Basaksehir en Sporting Charleroi. Door de snelle revalidatie van Wesley en Diaby kwam Perbet in Brugge niet verder dan één wedstrijd. We wensen Jérémy veel succes toe in Kortrijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws