Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Dorin Rotariu trekt op uitleenbasis naar Le Canonnier

Dorin Rotariu (Club Brugge - AZ)

In de Play-Offs van vorig seizoen was Rotariu nog één van de smaakmakers onder Michel Preud’homme, maar in de huidige voetbaljaargang maakte de 22-jarige flankaanvaller nog geen deel uit van de plannen van Ivan Leko. Eén van de redenen daarvoor: de fysieke achterstand die de Roemeen opliep door zich tijdens de zomer niet aan zijn individuele trainingsschema te houden. Uiteindelijk bekoopt de vleugelspits zijn jeugdzonde met een uitleenbeurt.

“Club en Excelsior Moeskroen bereikten vandaag een akkoord over de uitleenbeurt van Dorin Rotariu. De Roemeense flankaanvaller wordt tot het einde van het seizoen zonder aankoopoptie uitgeleend aan de Henegouwers”, klinkt het op onze officiële website.

“Rotariu kwam afgelopen winter over van Dinamo Boekarest en speelde in zijn eerste maanden 12 wedstrijden voor Blauw-Zwart, waarin hij 1 goal en 3 assists lukte. Tot het einde van het seizoen gaat Rotariu minuten opdoen op Le Canonnier. We wensen hem veel succes toe!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws