Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Denswil heeft beslissing genomen over zijn toekomst

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge hield deze zomer rekening met een vertrek van Bjorn Engels en / of Stefano Denswil. Engels verkaste naar Olympiakos, maar onze Nederlander blijft gewoon op Jan Breydel! 

Denswil had eerder al vrede genomen met een verlengd verblijf bij Club, maar plots klopte Brighton & Hove Albion op de deur. De nieuwe werkgever van José Izquierdo wilde de centrale verdediger voor één jaar huren, met aankoopoptie. Maar omwille van de langer dan verwachte onbeschikbaarheid van Benoît Poulain, zijn de onderhandelingen tussen Club en Brighton betreffende een overgang van Denswil stopgezet.

“Ik stond open voor gesprekken met andere ploegen”, vertelt Denswil op de officiële website. “Daarom ben ik ook afgereisd naar Brighton. Het blijft mijn ambitie om ooit de opstap te maken naar een hoger niveau. Alleen moeten alle partijen zich daar in kunnen vinden, wat nu niet het geval was. Ik heb nog een langdurige overeenkomst bij Club en heb het hier sinds mijn komst steeds erg naar mijn zin. Morgen sta ik opnieuw op het trainingsveld in Brugge en daar zal ook mijn volledige focus naartoe gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws