Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Definitieve afronding transfer Izquierdo weer een stuk dichter

José Izquierdo met Club-fans

Vrijdag op het veld van Zulte Waregem was José Izquierdo opnieuw afwezig bij Club Brugge. Een dag eerder was immers bekend geraakt dat alle partijen een akkoord bereikt hadden over een transfer naar Brighton & Hove Albion voor 18 miljoen euro. Maar helemaal rond was die transfer nog niet.

Er moesten immers nog enkele obstakels overwonnen worden en de eerste daarvan is nu eindelijk uit de weg. Het Nieuwsblad meldt immers dat Izquierdo met succes zijn medische testen afgelegd heeft in Engeland. Daardoor is zijn transfer nu weer een stap dichterbij.

Het enige wat nu nog rest is het behalen van een werkvergunning. Daarover wordt woensdag op een hoorzitting beslist. Dat moet omdat Izquierdo nog niet het vereiste aantal interlands met Colombia speelde om automatisch een vergunning te krijgen. Desondanks worden er geen problemen verwacht en is de overgang woensdag wellicht definitief een feit.

Update 20:54

Brighton heeft nu ook officieel bevestigd dat Izquierdo met succes zijn medische testen afgelegd heeft. “Toekomstige aankoop Jose Izquierdo heeft zijn medische testen afgelegd op het American Express Elite Football Performance Center van de club. Een transfersom was eerder al overeengekomen tussen Club Brugge en Albion, terwijl ook Izquierdo en Albion al een akkoord hadden. Om de voorgestelde transfer af te ronden moet de Colombiaanse international nog een werkvergunning en internationale goedkeuring krijgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws