Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit en haalt Jordy Clasie naar Jan Breydel

Jordy Clasie naar Club Brugge

Club Brugge heeft deze zomermercato niet stilgezeten. Nadat er eerder al 10 nieuwe aanwinsten neerstreken op Jan Breydel heeft Blauw-Zwart nu ook de komst van Jordy Clasie geofficialiseerd. 

“Club Brugge bereikte vandaag een akkoord met het Engelse Southampton over de tijdelijke overgang van middenvelder Jordy Clasie. Club huurt de Nederlander tot het einde van het seizoen, zonder aankoopoptie”, klinkt het op onze officiële website.

“Clasie is een 26-jarige energieke middenvelder met een uitstekend spelinzicht en passing. De Nederlander kreeg zijn opleiding bij Feyenoord, waar hij na een uitleenbeurt aan Excelsior ook doorbrak in de Eredivisie. Tussen 2011 en 2015 speelde Clasie 155 wedstrijden voor de Rotterdammers en lukte hij 8 goals en 24 assists.”

“Bij Southampton kwam hij in de voorbije 2 seizoenen tot 38 wedstrijden in de Premier League en ook voor het Nederlandse nationale elftal verzamelde hij al 17 caps. Bij Club vindt Clasie Ruud Vormer terug, waarmee hij in Feyenoord al samen speelde. Na het afleggen van zijn medische en fysieke testen, tekende de Nederlander een contract tot het einde van het seizoen. We heten Jordy van harte welkom in Brugge!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws