Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge neemt definitief afscheid van flankaanvaller

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge was deze zomermercato al goed voor heel wat transferverkeer, maar nog steeds zijn er enkele spelers die volop op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Jeugdproduct Dylan Seys heeft die gevonden bij onze noorderburen. 

Na uitleenbeurten aan Hapoel Acre (4 goals in 7 wedstrijden) en FC Twente (1 goal en 2 assists in 817 Eredivisieminuten) had Seys geen toekomst meer bij Blauw-Zwart. De jonge vleugelspeler trekt naar de Nederlandse tweedeklasser RKC Waalwijk, waar hij donderdagmorgen een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een extra jaar mocht ondertekenen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is alvast opgetogen over de transfer. “Met de komst van Dylan voorzien we onze aanvalsline van een flinke kwaliteitsimpuls. Dylan is een snelle en technisch zeer vaardige speler die zowel in een twee- als in een driespitsensysteem goed uit de voeten kan, waardoor we ook direct meer mogelijkheden hebben om te variëren in onze speelwijze”, klinkt het op de officiële site van RKC. Véél succes Dylan!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws