Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge neemt definitief afscheid van aanvaller

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

De Brugse spelerskern telt tot op heden 32 spelers en dan zijn er ook nog een resem huurlingen van Blauw-Zwart elders actief. Eén van hen mag na een ‘recordaantal’ uitleenbeurten definitief andere oorden opzoeken. 

“Club bereikte vandaag een akkoord met TS Podbeskidzie Spotka Akcyjna over de definitieve transfer van Valerijs Sabala. Sabala tekende in januari 2014 een contract bij Blauw-Zwart. De Letse spits zet zijn carrière nu verder in Polen”, klinkt het op de officiële website.

Het is al de achtste club in drie jaar tijd voor Sabala. De 22-jarige spits uit Letland werd sinds zijn komst naar Club uitgeleend aan achtereenvolgens Skonto Riga, Anorthosis, FK Jablonec, Miedz Legnica, FK Pribram, DAC 1904 en FC Riga. Hij kwam geen enkele minuut in actie op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws