Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge neemt definitief afscheid van aanvaller

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Met Jelle Vossen, Jérémy Perbet, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes, Carlos Strandberg en Emmanuel Dennis had Club Brugge maar liefst zes centrumspitsen in zijn spelerskern rondlopen. Al speelt Ivan Leko laatstgenoemde liever op de flank uit. Hoe dan ook is het voor Blauw-Zwart belangrijk om zijn spelerskern verder uit te dunnen de komende weken. 

Zo rekenden ze op Jan Breydel niet langer op Carlos Strandberg, die intussen een nieuwe uitdaging beet heeft. “Club en het Zweedse Malmö FF bereikten een akkoord over de definitieve verkoop van Strandberg. De 21-jarige spits kwam vorig seizoen over van CSKA Moskou en werd na de winterstage uitgeleend aan Westerlo, waar hij tot 8 wedstrijden en 1 doelpunt kwam. De Zweedse belofte-international zet zijn carrière nu verder bij de koploper uit zijn thuisland”, klinkt het op onze officiële website.

Club zag Strandberg afgelopen winter als een opportuniteit, maar maakte geen minuut gebruik van hem. Omdat hij in ‘t Kuipje onder Jacky Mathijssen geen basisplaats kon afdwingen en ook op stage geen goeie indruk naliet, mag hij nu al vertrekken. Blauw-Zwart zou wel min of meer het geld dat het onlangs betaalde recupereren, zo’n één miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws