Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid van Bjorn Engels

Bjorn Engels juicht

Bjorn Engels was gedurende de zomermercato nadrukkelijk op zoek naar een transfer en heeft die uiteindelijk ook beet. Het wordt niet zijn droomcompetitie uit Engeland, maar wél het Olympiakos van Besnik Hasi. 

“Club Brugge en Grieks landskampioen Olympiakos bereikten een akkoord over de onmiddellijke overgang van Bjorn Engels. De verdediger tekende na het afleggen van medische en fysieke testen een contract voor 4 jaar bij de Grieken”, klinkt het op onze officiële website.

“Engels, een product van de Club Academy, debuteerde in 2012 voor Blauw-Zwart in de Europa League en brak het seizoen nadien door met 35 wedstrijden voor Club. Engels speelde in totaal 97 wedstrijden voor Club Brugge. We wensen hem alle succes toe in Griekenland!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws