Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge laat Acolatse jaartje rijpen bij andere eersteklasser

Elton Acolatse (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge heeft tijdens de laatste uren van de transfermarkt afscheid genomen van Elton Acolatse, zij het op huurbasis. De 22-jarige flankaanvaller was erg veelbelovend in de voorbereiding, tot een blessure roet in het eten gooide voor de ex-speler van Westerlo.

“Club en Sint-Truiden bereikten vandaag een akkoord over de uitleenbeurt van Elton Acolatse. De Nederlandse flankspeler wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan de Kanaries, zonder aankoopoptie”, klinkt het op onze officiële website.

“Acolatse werd deze zomer overgenomen van KVC Westerlo, waar hij in zijn eerste seizoen 29 wedstrijden speelde en 6 goals scoorde. Door een blessure in de voorbereiding kwam de Nederlander nog niet aan officiële minuten in Brugse loondienst. We wensen Elton veel succes toe bij STVV!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws