Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft zomeraanwinst nummer 10 beet

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Club Brugge houdt nog altijd rekening met een vertrek van Bjorn Engels en/of Stefano Denswil en heeft daarop geanticipeerd met het aantrekken van Saulo Decarli. 

“Club bereikte vandaag een akkoord met Eintracht Braunschweig over de onmiddellijke overgang van de 25-jarige Zwitser Saulo Decarli. De centrale verdediger tekent een contract voor 3 jaar bij Blauw-Zwart”, klinkt het op de officiële website.

“Decarli is een duelsterke centrale verdediger die na zijn debuut bij FC Locarno, de ploeg uit zijn thuisstad, via FC Chiasso naar Italië trok, waar hij voor Livorno en Avellino uitkwam. In 2014 nam de Duitse tweedeklasser Eintracht Braunschweig Decarli over. Daar groeide hij centraal in de verdediging uit tot een onbetwistbare titularis.”

“Met Braunschweig speelde Decarli afgelopen seizoen de Play-Offs voor promotie naar de Bundesliga. Vorige week legde de Zwitser medische testen af in Brugge, waarna hij een contract tekende tot 2020.”

Maak kennis met Saulo Decarli

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws